Брачни Кревети

Showing 1–12 of 16 results

Во оваа група се брачните кревети

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Астор 160

15,300 ден

Брачен кревет Астор 160, во дезен сив дав и бела, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 179 см
Длабочина: 209 см
Висина: 101 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Бон 160

10,500 ден

Брачен кревет Бон 160 во дезени сив даб и бела. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 166 см
Длабочина: 211 см
Висина: 92 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Етида 160

13,570 ден

Брачен кревет Етида 160, во дезени сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 167см
Длабочина: 204 см
Висина: 96 см

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Канон 160

14,850 ден

Брачен кревет Канон 160, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 176 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива, Сид Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Канон 180

16,090 ден

Брачен кревет Канон 180, во дезени сив даб и сива, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 196 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Сив Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Карл 160

15,700 ден

Брачен кревет Карл 160, во опак бела и сиво тапациран наслон, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 204 см
Длабочина: 212 см
Висина: 103 см

Достапни дезени: Бела/Сив Мебел Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
20,000 ден

Брачен кревет Карл 160 2НО, во опак бела и сиво тапациран наслон, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 255 см
Длабочина: 212 см
Висина: 103 см

Достапни дезени: Бела/Сив Мебел Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Кент БК 160

11,590 ден

Брачен кревет Кент БК 160, во дезени сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 167см
Длабочина: 208 см
Висина: 100 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Ксанти 160

14,850 ден

Брачен кревет Ксанти 160, во опак бела и сив штоф, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 177 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Бела/Сив Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Ксанти 180

16,350 ден

Брачен кревет Ксанти 180, во опак бела и сив штоф, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 198 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Бела/Сив Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Ритмо 160

11,390 ден

Брачен кревет Ритмо 160, во дезени сонома даб и сива, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 164 см
Длабочина: 203 см
Висина: 85 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
15,690 ден

Брачен кревет Сардиниа 160, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 178 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
X