Ѕидни Полици

Showing all 6 results

Sale!
1,610 ден

Ѕидна полица Берт ЅП 120, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
1,800 ден

Ѕидна полица Берт ЅП 150, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 150 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ѕидни Полици

Ѕидна Полица Кент ЅП

1,350 ден

Ѕидна полица Кент ЅП, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
2,700 ден

Ѕидна полица Молисе ЅП, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 137 см
Длабочина: 20 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
2,060 ден

Ѕидна полица Сардиниа ЅП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 21 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
1,540 ден

Ѕидна полица Умбриа ЅП, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 20 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
X