ТВ Полици

Showing 1–12 of 16 results

ТВ Полици

Sale!
9,600 ден

ТВ полица Аликанте во дезен артисан даб и црно стакло, со нејзиниот распоред од отворени полици во комбинација со две фиоки со фронтови од црно стакло е модел кој естетски допридонесува во секој амбиент. Постои можност за вградување на LED светилки.

 
Ширина: 188 см
Длабочина: 40 см
Висина: 67 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло

Quick View
Sale!
7,900 ден

ТВ полица Арктик, во дезен црно дрво и бела 3Д МДФ лак фолија со апликација на фронтот, е составена од отворен и затворен сегмент. Постои можност за поставување на LED светилки.
 
Ширина: 170 см
Длабочина: 42 см
Висина: 47 см
 
Достапни дезени: Црно Дрво/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
6,100 ден

ТВ полица Берт ТВ 120, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 42 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,550 ден

ТВ полица Берт ТВ 160, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 160 см
Длабочина: 42 см
Висина: 52 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

ТВ Полици

ТВ Полица Кадиз

9,000 ден

ТВ полица Кадиз со фронтови во бела 3Д МДФ лак фолија со апликации е карактеристична по нејзиниот иновативен дизајн кој дополнително се истакнува со вградување на LED светилки, кои се понудени како опција.
 
Ширина: 169 см
Длабочина: 40 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
5,700 ден

ТВ полица Кент 120, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 123 см
Длабочина: 44 см
Висина: 50 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
7,600 ден

ТВ полица Кент 150, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 152 см
Длабочина: 44 см
Висина: 50 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
6,750 ден

ТВ полица Кордоба, во комбинација артисан даб и црн декор, која се состои од отворен и затворен сегмент со преграден дел, идеално ќе се вклопи во модерниот амбиент на вашиот дневен простор.
 
Ширина: 174 см
Длабочина: 40 см
Висина: 51 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
16,950 ден

ТВ полица Молисе, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе

Ширина: 188 см
Длабочина: 44 см
Висина: 56 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
6,300 ден

ТВ полица Оренсе, како комбинација на сив даб и црна е естетско и фунционално решение во опремувањето на дневниот простор. Вертикалната полица на три нивоа, поставена на иновативен начин, допридонесува во нејзината естетска привлечност.
 
Ширина: 186 см
Длабочина: 37 см
Висина: 138 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна, Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!

ТВ Полици

ТВ Полица Рекс

5,480 ден

ТВ полица Рекс, во дезен опак бела и бела лак фолија и црна позадина, е одраз на современиот дизајн кој допридонесува естетси и фунционално во уредувањето на дневниот простор.
 
Ширина: 170 см
Длабочина: 42 см
Висина: 42 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

ТВ Полици

ТВ Полица Ремо

7,200 ден

ТВ полица Ремо, во комбинација на дезени бетон и бела лак фолија со 3Д апликација на фронтот, со комбинација на отоворен и затворен сегмент со преграден дел, е практична ентериерска иновација која идеално се интегрира во амбиентот од вашиот дневен простор.
 
Ширина: 162 см
Длабочина: 42 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Бетон/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Црна Мат Фолија

Quick View
X