Регали Систем Елементи

Showing all 5 results

Во оваа група се регалите кај кои елементите се понудени поединечно

Sale!

Регал Берт е состав од повеќе елементи од колекцијата Берт
 
Ширина: 310 см
Длабочина: 42 см
Висина: 190 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Регал Кент е состав од повеќе елементи од колекцијата Кент
 
Ширина: 366 см
Длабочина: 44 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Регал Молисе е состав од повеќе елементи од колекцијата Молисе
 
Ширина: 273 см
Длабочина: 40 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!

Регал Сардиниа е состав од повеќе елементи од колекцијата Сардиниа
 
Ширина: 256 см
Длабочина: 42 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!

Регал Умбриа е состав од повеќе елементи од колемцијата Умбриа
 
Ширина: 260 см
Длабочина: 40 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
X