Во оваа група се блок регалите

Showing 1–15 of 16 results

 • 21,800 ден 16,350 ден

  Регал Арно, во комбиназија на сив даб и бел даб, го карактеризираат чистите линии и богатите текстури, како и компактниот дизајн на елементи од полуотворени, застаклени и отворени сегменти.

   
  Димензии за ТВ 1200 х 1100 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 252 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 187 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

 • 21,270 ден 15,950 ден

  Регал Бургос, во дезен артисан даб и бала лак фолија, претставува компактен модел на регал за функционални и естетско уредување на дневниот простор. Постои можност за додавање на LED светилки.
   
  Димензии за ТВ 1210 х 1170 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 252 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 187 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/Бела Лак Фолија, Артисан Даб/Песок Лак Фолија

 • 11,670 ден 8,750 ден

  Регал Глен, во комбинација на црно дрво и бел дезен, ги следи усогласените форми и фунции, како и впечатливиот дизајн наменет за освежување на дневната просторија.
   
  Диманзија за ТВ 1154х825мм (ширина х висина).
   
  Ширина: 171 см
  Длабочина: 42 см
  Висина: 171 см
   
  Достапни дезени: Црно Дрво/Бела, Сив Даб/Бела, Бетон/Бела

 • 21,350 ден 15,990 ден

  Регал Канас, во дезен златен даб и фронтови во бела лак 3Д фолија со апликација, ја нагласува употребата на комфорт во вашиот дневен простор и во целост е усогласен со современите животни навики. Има можност за поставување на LED светилки.

   
  Димензии за ТВ ~ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 249 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 216 см
   
  Достапни дезени: Златен Даб/Бела Лак Фолија

 • 22,810 ден 17,100 ден

  Регал Кансас, во дезен сив даб и фронтови во песок лак 3Д фолија со апликација, ја нагласува употребата на комфорт во вашиот дневен простор и во целост е усогласен со современите животни навики. Има можност за поставување на LED светилки.

   
  Димензии за ТВ ~ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 249 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 216 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

 • 20,100 ден 14,990 ден

  Регал Ленс, во дезен бела лак фолија и црно дрво, на вашиот дневен простор ќе му даде модерен изглед. Кај овој модел на регал постои можност за додабање LED светилки.
   
  Димензија за ТВ ~ 1200 x ~900 мм (ширина х висина)
   
  Ширина: 246 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 180 см
   
  Достапни дезени: Бела Лак Фолија/Црно Дрво

 • 14,240 ден 10,680 ден

  Регал Лорка во дезен на бел даб и црно дрво претставува компактен модел на регал наменет за модерен амбиент.
   
  Просторот за ТВ е 1150 x 1150мм (ширина х висина).
   
  Ширина: 196 см
  Длабочина: 35 см
  Висина: 172 см
   
  Достапни дезени: Бел Даб/Црно Дрво, Сив Даб/Црно Дрво

 • 20,240 ден 15,180 ден

  Регал Лунарес, во дезен артисан даб и црна мат фолија, е составен од несимертични полици од левата и десната страна и отворени и затвортени полици во средишниот дел. Вратите се со Soft-close механизам и постои можност за додавање на LED светилки.
   
  Ширина: 232 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 192 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/црна Мат Фолија

 • 29,150 ден 21,860 ден

  Регал Мерида, во дезен на сив даб и песок лак фолија, претставува компактен модел на регал за естетско и функционални уредување на дневниот престој. Се состои од отворени и затворени полици, застаклен дел со три стаклени полици и еден еднокрилен ормар со полици. Дополнителен естетски атрибут претставува можноста за додавање на LED светилки.
   
  Димензии за ТВ 1200 х 860 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 264 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 206 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Песок Лак Фолија

 • 18,600 ден 13,950 ден

  Регал Опус, во дезен артисан даб и црно дрво, со неговите практични форми и складниот дизајн овозможува доволно простор за декоративни предмети како и за поставување на аудио-визуелна опрема.
   
  Ширина: 229 см
  Длабочина: 40 см
  Висина: 185 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Дрво, Артисан Даб/Бел Даб

 • 17,750 ден 13,300 ден

  Регал Парма, во комбинација на дезени бетон и бела, нуди можност за позиционирање во простории со различни димензии, благодарение на
  неговите одвоените елементи.
   
  Ширина: 263 см
  Длабочина: 35 см
  Висина: 180 см
   
  Достапни дезени: Бетон/Бела, Сив Даб/Бела

 • 23,330 ден 17,490 ден

  Регал Росо, во дезен сив даб и фронтови во бела 3Д лак фолија, дизајниран е да ги задоволи естетските и функционалите потреби во уредувањето на секој амбиент. Постои можност за додавање на LED светилки.

   
  Димензии за ТВ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 267 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 187 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Бетон/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Црна Мат Фолија

 • 10,460 ден 7,840 ден

  Регал Руби во комбинација на артисан даб и црн декор, претставува компактен регал кој допринесува за функционално и естетско уредување на дневниот простор. Се состои од асиметрично отворени полици со различни димензии и една затворена полица.
   
  Просторот за ТВ е 1165х840мм (ширина х висина).
   
  Ширина: 173 см
  Длабочина: 33 см
  Висина: 158 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/Црна, Сив Даб/Црна

 • 17,410 ден 12,990 ден

  Регал Талин во елегантна комбинација на дезени сив даб и графит сива , со својот практичен распоред од отворени и затворени полици и крилни делови го прават амбиентот во дневниот простор складно и фунционално организиран за секојдневно уживање.

  Просторот за ТВ е 1019 x 900мм (ширина х висина).

  Ширина: 233 см
  Длабочина: 35 см
  Висина: 185 см

  Достапни дезени: Графит Сива/Сив Даб, Бел Даб/Сив Даб

 • 15,270 ден 11,450 ден

  Регал Тото, во дезен сив даб и бела, претставува компактен модел на регал за функионално и естетско уредување на дневниот простор. Симетричната композиција на отворени, затворени и стаклени полици допридонесуваат во практичноста на регалот.
   
  Просторот за ТВ е 1235 x 940мм (ширина х висина).
   
  Ширина: 204 см
  Длабочина: 35 см
  Висина: 175 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Бела