Во оваа група се блок регалите и регалите кај кои се достапни елементите да се порачуваат посебно

Showing 1–15 of 25 results

 • 21,800 ден 16,350 ден

  Регал Арно, во комбиназија на сив даб и бел даб, го карактеризираат чистите линии и богатите текстури, како и компактниот дизајн на елементи од полуотворени, застаклени и отворени сегменти.

   
  Димензии за ТВ 1200 х 1100 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 252 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 187 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

 • 21,270 ден 15,950 ден

  Регал Бургос, во дезен артисан даб и бала лак фолија, претставува компактен модел на регал за функционални и естетско уредување на дневниот простор. Постои можност за додавање на LED светилки.
   
  Димензии за ТВ 1210 х 1170 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 252 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 187 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/Бела Лак Фолија, Артисан Даб/Песок Лак Фолија

 • 11,670 ден 8,750 ден

  Регал Глен, во комбинација на црно дрво и бел дезен, ги следи усогласените форми и фунции, како и впечатливиот дизајн наменет за освежување на дневната просторија.
   
  Диманзија за ТВ 1154х825мм (ширина х висина).
   
  Ширина: 171 см
  Длабочина: 42 см
  Висина: 171 см
   
  Достапни дезени: Црно Дрво/Бела, Сив Даб/Бела, Бетон/Бела

 • 21,350 ден 15,990 ден

  Регал Канас, во дезен златен даб и фронтови во бела лак 3Д фолија со апликација, ја нагласува употребата на комфорт во вашиот дневен простор и во целост е усогласен со современите животни навики. Има можност за поставување на LED светилки.

   
  Димензии за ТВ ~ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 249 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 216 см
   
  Достапни дезени: Златен Даб/Бела Лак Фолија

 • Регал Канас, во дезен Златен Даб со Бела Лак Фолија, го нагласува комфортот и естетското уживање на дневниот престој и е во целост усогласен со современите животни навики. Овој производ има доволно простор за вашите омилени предмети и аудио-визуелни апарати благодарение на комбинацијата на отворени и затворени сегменти. Регалот Канас дополнително можете да го освежите со додавање на ЛЕД светилки.

  Ширина: ~240,5см

  Длабочина: 42см

  Висина: 200см

   

  Достапни дезени: Златен Даб/Бела Лак Фолија

  Редовна цена: 16.420

 • Регал Канкан 1, во Сонома Даб и Бел дезен, со неговите јасни линии и современиот дизајн, во вашиот дом ќе внесе практична ентериерска игра. Овој производ поседува компактен систем елементи отворени, затворени, полузастаклен тип, ѕидни полица и ТВ сегмент. Овој производ е опремен со ЛЕД светилки кои се вклучени во цената. Регалот Канкан1 се произведува во ЕУ со земја на потекло Полска од реномираниот производител Black Red White.

  Ширина: 290см

  Длабочина: 48см

  Висина: 189см

   

  Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

  Редовна цена: 21.200 ден.

 • Регал Канкан 4 Лукс, во бел дезен со комбинација од црно стакло, со неговите јасни линии и современиот дизајн, во вашиот дом ќе внесе практична ентериерска игра. Овој производ поседува компактен систем елементи отворени, затворени, стаклени фонтови, ѕидни полица и ТВ сегмент. Овој производ е опремен со ЛЕД светилки кои се вклучени во цената. Регалот Канкан 4 Лукс се произведува во ЕУ со земја на потекло Полска од реномираниот производител Black Red White.

  Ширина: 284см

  Длабочина: 45см

  Висина: 195см

   

  Достапни дезени: Бела/Црно Стакло

  Редовна цена: 26.530 ден.

 • Регал Канкан 5, во дезен на Сонома Даб со комбинација на Црн Бор, со неговите јасни линии и современиот дизајн, во вашиот дом ќе внесе практична ентериерска игра. Овој производ поседува компактен систем елементи отворени, затворени, стаклени фонтови, ѕидни полица и ТВ сегмент. Овој производ е опремен со ЛЕД светилки кои се вклучени во цената. Регалот Канкан 5 се произведува во ЕУ со земја на потекло Полска од реномираниот производител Black Red White.

  Ширина: 284см

  Длабочина: 45см

  Висина: 195см

   

  Достапни дезени: Бела/Црно Стакло

  Редовна цена: 27.500 ден.

 • 22,810 ден 17,100 ден

  Регал Кансас, во дезен сив даб и фронтови во песок лак 3Д фолија со апликација, ја нагласува употребата на комфорт во вашиот дневен простор и во целост е усогласен со современите животни навики. Има можност за поставување на LED светилки.

   
  Димензии за ТВ ~ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 249 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 216 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

 • 20,100 ден 14,990 ден

  Регал Ленс, во дезен бела лак фолија и црно дрво, на вашиот дневен простор ќе му даде модерен изглед. Кај овој модел на регал постои можност за додабање LED светилки.
   
  Димензија за ТВ ~ 1200 x ~900 мм (ширина х висина)
   
  Ширина: 246 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 180 см
   
  Достапни дезени: Бела Лак Фолија/Црно Дрво

 • 14,240 ден 10,680 ден

  Регал Лорка во дезен на бел даб и црно дрво претставува компактен модел на регал наменет за модерен амбиент.
   
  Просторот за ТВ е 1150 x 1150мм (ширина х висина).
   
  Ширина: 196 см
  Длабочина: 35 см
  Висина: 172 см
   
  Достапни дезени: Бел Даб/Црно Дрво, Сив Даб/Црно Дрво

 • 20,240 ден 15,180 ден

  Регал Лунарес, во дезен артисан даб и црна мат фолија, е составен од несимертични полици од левата и десната страна и отворени и затвортени полици во средишниот дел. Вратите се со Soft-close механизам и постои можност за додавање на LED светилки.
   
  Ширина: 232 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 192 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/црна Мат Фолија

 • 29,150 ден 21,860 ден

  Регал Мерида, во дезен на сив даб и песок лак фолија, претставува компактен модел на регал за естетско и функционални уредување на дневниот престој. Се состои од отворени и затворени полици, застаклен дел со три стаклени полици и еден еднокрилен ормар со полици. Дополнителен естетски атрибут претставува можноста за додавање на LED светилки.
   
  Димензии за ТВ 1200 х 860 мм (ширина х висина)

   
  Ширина: 264 см
  Длабочина: 41 см
  Висина: 206 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Песок Лак Фолија

 • 18,600 ден 13,950 ден

  Регал Опус, во дезен артисан даб и црно дрво, со неговите практични форми и складниот дизајн овозможува доволно простор за декоративни предмети како и за поставување на аудио-визуелна опрема.
   
  Ширина: 229 см
  Длабочина: 40 см
  Висина: 185 см
   
  Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Дрво, Артисан Даб/Бел Даб

 • 17,750 ден 13,300 ден

  Регал Парма, во комбинација на дезени бетон и бела, нуди можност за позиционирање во простории со различни димензии, благодарение на
  неговите одвоените елементи.
   
  Ширина: 263 см
  Длабочина: 35 см
  Висина: 180 см
   
  Достапни дезени: Бетон/Бела, Сив Даб/Бела