Ноќни Ормарчиња

Showing all 12 results

Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Астор НО1Ф

2,960 ден

Ноќно ормарче Астор НО1Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 53 см
Длабочина: 35 см
Висина: 46 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Дадо НО2Ф

2,920 ден

Ноќно ормарче Дадо НО2Ф во дезен артисан даб

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Артисан Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Етида НО 2Ф

2,960 ден

Ноќно ормарче Етида НО 2Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Канон НО2Ф

3,280 ден

Ноќно ормарче Канон НО2Ф, во дезен сив даб и фронтови во песок лак фолија, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Карл НО2Ф

3,200 ден

Ноќно ормарче Карл НО2Ф, во бела лак фолија со апликации во црно дрво, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Кент НО

3,000 ден

Ноќно ормарче Кент НО, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Ксанти НО2Ф

2,670 ден

Ноќно ормарче Ксанти НО2Ф, со фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Лацио НО1Ф

3,280 ден

Ноќно ормарче Лацио НО1Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата Лацио која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 54 см
Длабочина: 40 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Ритмо 2НО1Ф

3,670 ден

Ноќно ормарче Ритмо 2НО1Ф, во дезен сонома даб, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сонома Даб
* Напомена: во цената се вклучени две ноќно ормарчиња

Quick View
Sale!
4,630 ден

Ноќно ормарче Сардиниа НО2Ф, во дезен артисан даб, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 46 см
Длабочина: 35 см
Висина: 54 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Томи 2НО1Ф

3,820 ден

Ноќно ормарче Томи 2НО1Ф во опак бела

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела, Графит Сива

Напомена: во цената се вклучени две ноќно ормарчиња

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Уни НО2Ф

2,900 ден

Ноќно ормарче Томи НО2Ф во дезен сив даб

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела, Сив Даб и Сонома Даб

Quick View
X