Кујна Елеганс Лајн

Showing the single result

Кујнски елементи од Елеганс Лајн

Sale!

Блок Кујни

Кујна Леона 180

18,550 ден

Кујната ЛЕОНА 180, во сив даб и сива, е идеален избор за опремување на просторија со различни димензии, а со својот дезен е во чекор со трендовите. Оваа кујна ја издвојуваат полузастаклени два фронта од висечките елементи, пространа фиока и извор на една од две комбинации на дезени. Во цената на кујната не е вклучен садоперот.
 
Ширина: 180 см
Длабочина: 60/30 см
Висина: ~200 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бел Даб

Quick View
X