Комоди

Showing 1–12 of 20 results

Sale!
12,370 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 180 см
Длабочина: 42 см
Висина: 97 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,550 ден

Комода Дуеро 3К2Ф во дезен Артисан даб

Ширина: 135 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Сив Даб, Бела

Quick View
Sale!

Комода Дуеро 3К2Ф .со фронтови во бела лак 3Д фолија

Ширина: 135 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
5,270 ден

Комода Дуеро 5Ф 45

Ширина: 45 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Сив Даб и Бела

Quick View
Sale!

Комода Дуеро 5Ф 45 со фронтови во бела лак фолија

Ширина: 45 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,040 ден

Комода Дуеро 5Ф 90

Ширина: 90 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Сив Даб, Бела, Сива

Quick View
Sale!

Комода Дуеро 5Ф 90 со фронтови во бела лак фолија

Ширина: 90 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
9,260 ден

Комода Етида 3К4Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 150 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Quick View
Sale!
7,070 ден

Комода Етна 2К2Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија,е  дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 93 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
9,800 ден

Комода Етна 3К3Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија,е  дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 133 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
7,840 ден

Комода Етна 4Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 93 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
12,000 ден

Комода Канон 3К4Ф, во дезен сив даб и фронтови во песок лак фолија,е  дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 163 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
X