Клуб Маси

Showing all 9 results

Sale!

Клуб Маси

Клуб Маса Берт

5,520 ден

Клуб масата Берт, во дезен Артисан Даб ќе го комплетира уживањето со вашата фамилија или пак со пријателите. Компатибилна клуб маса со различен простор, поседува и практичен стаклен дел кој е корисен за чување на списанија и секојдневни мали предмети.

Ширина: 101см

Длабочина: 60см

Висина: 45см

 

Достапни дезени: Црно Дрво, Бетон, Бела, Сив Даб, Артисан Даб

Quick View
Sale!
5,670 ден

Клуб маса Емполи, во дезен ма сив даб и песок лак фолија, е модерен додаток во вашата дневна соба. Овој производ има долна плоча која можете да ја користите за списанија и далечински управувачи.

Ширина: 101см

Длабочина: 60см

Висина: 45см

 

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Клуб Маси

Клуб Маса Лацио

5,950 ден

Клуб Маса Лацио е дел од колекцијата Лацио
Ширина: 120см

Длабочина: 60см

Висина: 41,5см

 

Достапни дезени:Артисан Даб

Quick View
Sale!
4,100 ден

Клуб масата Маренго во дезени Сонома Даб со Лате, или Сонома Даб со Бела се одликува со правоаголен облик, кој идеално ќе се вклопи во дневниот простор. Комбинацијата на дезени се одбира при самата монтажа на производот.

Ширина: 112см

Длабочина: 65,5см

Висина: 46,5см

 

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела, Сонома Даб/Лате, Венге/Сонома Даб, Венге/Бела

Quick View
Sale!
12,100 ден

Клуб маса Молисе, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 74 см
Длабочина: 92 см
Висина: 48 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
5,200 ден


Клуб масата Оскар 120х60, во дезен на артисан даб, ќе стане омилен детал во амбиентот на дневниот престој. Практичните димензии и атрактивниот дрвен декор го прават совршен во уредувањето на домот, со современите манири зачинети со голема доза на шарм.

Ширина: 120см

Длабочина: 60см

Висина: 41,5см

 

Достапни дезени: Бел Даб, Сив Даб, Златен Даб, Артисан Даб

Quick View
Sale!
5,850 ден

Клуб маса Сардиниа, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 121 см
Длабочина: 61 см
Висина: 43 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
5,350 ден

Клуб масата Умбриа се одликува со атрактивен контраст на комбинација од црн дезен со сив даб. Модерниот дизајн и минимилистичката форма го прават идеален за различни видови на простории. Корисната површина е зголемена со долната плоча која може да се користи за различни предмети поврзани со секојдневието.

Ширина: 101см

Длабочина: 50см

Висина: 47см

 

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!
3,840 ден

Клуб Маса УНИОН 90 Х 50, во дезени сонома даб, сив даб или бела, е вистинскиот представник на современиот дизајн кој ја задоволува естетската и функционалната норма.
 
Ширина: 190 см
Длабочина: 50 см
Висина: 42 см
 
Достапни дезени: Сонома Даб, Сив Даб и Бела

Quick View
X