Единечен Лежај

Showing all 2 results

Лежајот ЕМА во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата соба. Овој француски лежај, е со интергиран душек со димензии 200х160 см, и поседува простор за облека.

Ширина:205 см
Длабочина:95 см

Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 12.250 ден.

Quick View

Лежајот КИКИ, кој е на спуштање, во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата соба. Овој лежај, е со интергиран душек со димензии 190х80 см, и поседува простор за облека.

Ширина на простор расклопен:190 см
Ширина:140 см
Длабочина:98 см

Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 10.200 ден.

Quick View
X