Додатни елементи за блок кујни

Showing 1–12 of 14 results

Додтоци за блок кујни

Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Адела Г60А

3,340 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Адела 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 54 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Адела Д 60 УР

4,500 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Адела 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Диана 60А

3,790 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Диана
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Диана Д60УР

4,950 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Диана
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 56,5 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Дива 200А

3,140 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Дива 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кент БД 60

9,600 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 58 см
Висина: 217 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кент Г 60 А

3,110 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 31 см
Висина: 59,5 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кент Д 60 УР

4,950 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 56,5 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Клаудиа 60А

3,790 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Клаудиа 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Црна/Црна Мат Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Клаудиа Д 60 УР

5,020 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Клаудиа 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кујна Дива 200 Д 60 УР

4,890 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Дива 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Ливиа Г60А

3,920 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Ливиа
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бакар Металик Фолија

Quick View
X